Notícies
08/03/2014
II trobada a Perpinyà entre dones empresàries gironines i franceses

Aprofitant la inauguració de la línia del TAV París-Barcelona, el dia 15 de desembre l’AGE va organitzar una trobada amb la FCE France (Federació francesa de dones empresàries).
L’objectiu va ser utilitzar la connexió directa de la línia del tren per “connectar” el món empresarial d’una banda i altra de la frontera.

Més de 15 empresàries franceses de la FCE de Perpinyà, Montpeller i Nimes, provinents de sectors molt diversos (TIC, interiorisme, enginyeria, consultoria, nutricionisme, alimentació, restauració, impressió, banca, formació) van arribar a Girona amb el tren de les 10:47, on la tinent d’alcalde, Marta Madrenas, i la Presidenta de l’Associació Gironina d’Empresàries, Maria Rosa Agustí, juntament amb les empresàries catalanes, els van donar la benvinguda.

Unes quaranta empresàries van participar a la primera trobada. Després d’aquest èxit de participació, el dia 8 de març es farà en sentit invers, és a dir, la FCE ens rebrà juntament amb els mitjans de comunicació a l’estació de Perpinyà a les 10:44.
Es preveu una jornada professional en un ambient distès per donar a conèixer les nostres empreses en territori nord-català. Hi assistirà també la diputada europea Marie-Thérèse Sanchez-Shmid.
Una trobada empresarial per establir sinèrgies amb dones empresàries franceses.

1 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum